ISOLERING AF DIN BOLIG
Få et Energicheck af din bolig
FÅ ET GODT TILBUD

Krybekælderisolering

Vi har 2 måder at hjælpe jer på. Metoderne afhænger af højden på krybekælderen.

Krybekælderisolering ved kældre over 70 cm

Har du en kælder der er over 70cm i højden, kan du enten få forlænget strøerne og få lagt bats op under gulvet, som til sidst sættes fast med bindere. Du kan også få forlænget gulvstrøerene og lagt en dug ud på dem, som er diffuitionsåben, og herefter få sprøjtet isolering op med maskine.

Krybekælderisolering ved kældre under 70 cm

Er krybekælderen under 70 cm i højden, kan vi fylde den op med flamingo-granulat. Dette gør vi efter lovkrav mod fugt. Samtidig skal alle udluftninger, som sidder i sokkelen, lukkes efter bygningsreglementet. Dette er for, at der ikke kommer yderligere fugt.

Bliv klogere på prisen for krybekælderisolering ved at ringe til os på telefon 70 400 777. Send en mail til info@dansk-tft.dk med dine spørgsmål, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Vi tilbyder finansiering

Vi tilbyder finansiering, så du kan med et lille beløb om måneden, kan få renoveret dit hus efter dit behov og ønsker.

Vi hjælper dig helt i mål med dette.

Finansiering

FÅ UFORPLIGTENDE TILBUD

Udfyld nedenstående formular og vi kommer tilbage til dig med et godt tilbud og det er selvfølgelig helt uforpligtende.

LEVERANDØRER:

 

GARANTI:

 

Fordele ved krybekælderisolering

Hvis du har en krybekælder, som ikke er isoleret, kan der hurtigt komme træk, når det blæser. Der kan derudover dannes en lugt af fugt, som man ikke kan komme af med. Den manglende isolering skaber dermed kulde og et dårligt indeklima.

Bliv klogere på prisen for krybekælderisolering ved at ringe til os på telefon 70 400 777. Send en mail til info@dansk-tft.dk med dine spørgsmål, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Kvalitet og garanti

Med Dansk Tag & Facade Teknik behøver du kun at handle én gang, da kvalitet og garanti er i højsædet. Du kan altid føle dig tryg ved at handle med os. Vi er nemlig medlem af Byg Garanti, og alle vores leverandører tilbyder garanti på alle deres produkter.

Vi glæder os til at høre fra dig!

FØLG OS: