ISOLERING AF DIN BOLIG
Få et Energicheck af din bolig
FÅ ET GODT TILBUD

Etageadskillelse og skunkisolering

Dansk Tag & Facade Teknik er eksperter i etageadskillelse og skunkisolering, hvor vi har mange års erfaring. Vi stræber efter at være landets foretrukne samarbejdspartner.

Vores mission er at skabe glade kunder, og vores arbejdsområde er hele Sjælland, hvor hovedparten af vore kunder ligger i København, Storkøbenhavn og Nordsjælland. Vi har dog også enkelte kunder i Jylland og på Fyn.

Sådan gør vi

Etageadskillelse

Etageadskillelser mod kolde loftrum, kolde kælderrum samt mod lejligheder, efterisoleres ved indblæsning af Papirisolering. Dette kan gøres i loftet, gulvet eller i hulrummet mellem lejlighederne. Der bores en række huller, hvorigennem papirisoleringen indblæses i etageadskillelsen.

Er der lerindskud, indblæses der under dette, idet der normalt her er det største hulrum. Ved loftrum må gulvbrædderne ikke være belagt med et diffusionstæt materiale – som eksempelvis fernis.

Skunkisolering

Skunkisolering kan udføres ved at fylde skunken helt op med isolering. Dette kræver dog en vindpap sat op ud til taget, idet isoleringen ikke må have kontakt til taget.

Man kan også vælge at få sat bats op på bagsiden af væggen, hvis man benytter skunken til rørgennemføring eller lignende.

Bliv klogere på prisen for etageadskillelse og skunkisolering ved at ringe til os på telefon 70 400 777. Send en mail til info@dansk-tft.dk med dine spørgsmål, og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Vi tilbyder finansiering

Vi tilbyder finansiering, så du kan med et lille beløb om måneden, kan få renoveret dit hus efter dit behov og ønsker.

Vi hjælper dig helt i mål med dette.

Finansiering

FÅ UFORPLIGTENDE TILBUD

Udfyld nedenstående formular og vi kommer tilbage til dig med et godt tilbud og det er selvfølgelig helt uforpligtende.

LEVERANDØRER:

 

GARANTI:

 

Hvad koster det?

Dansk Tag & Facade Teknik tilbyder særdeles konkurrencedygtige priser. Prisen for en etageadskillelse og skunkisolering afhænger dog af arbejdsopgavernes omfang. Udfyld formularen her på hjemmesiden, og vi kontakter dig for et uforpligtende tilbud.

Vi tilbyder desuden finansiering, hvor du kan beregne prisen her på hjemmesiden.

Kvalitet og garanti

Med Dansk Tag & Facade Teknik behøver du kun at handle én gang, da kvalitet og garanti er i højsædet. Du kan altid føle dig tryg ved at handle med os. Vi er nemlig medlem af Byg Garanti, og alle vores leverandører tilbyder garanti på deres produkter.

Vi glæder os til at høre fra dig!

FØLG OS: