FACADERENOVERING
Få lavet energicheck
Giver altid uforpligtende tilbud

FÅ ET GODT TILBUD

Nye sålbænke?

Håndværkerne hos Dansk Tag & Facade Teknik har stor erfaring med facaderenoveringer, og vores mål er at være landets foretrukne samarbejdspartnere. I forbindelse med en facaderenovering er det nærliggende at få skiftet de gamle og slidte sålbænke. Vi opsætter både:

  • Sålbænke i zink
  • Sålbænke i kobber
  • Sålbænke i granit
  • Sålbænke i skifer

Når du skal vælge en sålbænk, bør du blandt andet overveje vedligeholdelsesgraden. Der er mange forskellige sålbænke, men den der kræver mindst vedligeholdelse, er sålbænken af skifer.

Vi hjælper mange kunder på hele Sjælland med facaderenovering, men vi har også enkelte kunder i Jylland, på Fyn og øerne.

Kontakt os på mail info@dansk-tft.dk eller telefon 70 400 777 – så står vores kompetente håndværkere klar til at hjælpe dig.

Vi tilbyder finansiering

Vi tilbyder finansiering, så du kan med et lille beløb om måneden, kan få renoveret dit hus efter dit behov og ønsker.

Vi hjælper dig helt i mål med dette.

Finansiering

FÅ UFORPLIGTENDE TILBUD

Udfyld nedenstående formular og vi kommer tilbage til dig med et godt tilbud og det er selvfølgelig helt uforpligtende.

LEVERANDØRER:

 

GARANTI:

 

Hvad er en sålbænk?

Sålbænken er den skrå flade, der er placeret under den nederste karm på husets vinduer. Formålet med en sålbænk er, at den skal lede vandet væk fra facaden, så der ikke kommer fugtskader.

Besøg vores showroom på adressen Jersie Strandvej 3, 2680 Solrød Strand, så vi kan tale om, hvilke drømme, I har for jeres nye facade – og herunder hvilke sålbænke, der sætter det sidste prik over i’et.

Vores samarbejdspartnere ved sålbænke har eksisteret i mange år, og de er førende på kvalitet og udførlighed. Kig her og bliv inspireret.

Hvordan opsættes sålbænke?

Når det sidste lag mørtel er trukket på og filtset, lægger vi de nye sålbænke i. Vi står for opmåling og indkøb – og ved sålbænke af skifer, giver vi dem en oliebehandling, så de står flotte, sorte og blanke.

Hvad koster nye sålbænke?

Dansk Tag & Facade Teknik tilbyder særdeles konkurrencedygtige priser på sålbænke. Prisen afhænger dog af dybden og skæring på sålbænkene. Kontakt os på mail info@info@dansk-tft.dk eller telefon 70 400 777 eller udfyld formularen her på hjemmesiden, og vi kontakter dig for et uforpligtende tilbud på nye sålbænke.

Kvalitet og garanti

Du kan altid føle dig tryg ved at handle med os. Vi er nemlig medlem af Byg Garanti, og alle vores leverandører tilbyder garanti på alle deres produkter.

Vi glæder os til at høre fra dig!

FØLG OS: